De Rank | 15 ruime koopappartementen in een kleurrijk complex

 

de rank 1

Wonen in De Rank staat voor wonen op een unieke locatie. De pakhuisuitstraling maakt van De Rank een echte blikvanger. 15 prachtige appartementen liggen ingebed tussen de Ringvaart en het park. Met de dorpskern van Moordrecht op slechts een steenworp afstand. De groene en waterrijke omgeving staat natuurlijk garant voor een prachtig uitzicht – vanuit de woonkamer en vanaf het zonnige balkon. Binnenshuis zorgt de riante indeling ervoor dat u de ruimte hebt. De Rank brengt maximaal wooncomfort – voorzien van alle gemakken.

Begane grond

Op de begane grond van het complex bevindt zich een uniek appartement met een tuin. Deze tuin van 57 m2 omsluit uw woonkamer maar liefst aan drie kanten en beschikt over een ruime veranda van 9 m2. Dankzij de tuin combineert u de gemakken van gelijkvloers wonen met een flinke buitenruimte – voor een zonnig terras. Voor ieder appartement is op deze verdieping ook de postkast en de individuele berging voorzien van elektra. De koopappartementen zijn allemaal bereikbaar vanuit een centrale entree. De zorgeenheden hebben een entree aan de andere kant van het complex.

« Uitgebreide parkeergelegenheid op het terrein. »

Eerste en tweede verdieping

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich allebei 4 appartementen. Twee paar (type B) is met de voorgevel en balkons (9 m2) gericht op de Middelweg. De appartementen van dit type zijn niet alleen opvallend breed met hun 7,5 meter, ze zijn ook erg licht door de kozijnen in de zijgevels. De andere 2 paar appartementen (type A) zijn met de voorgevel gericht op de Ringvaart. Vanuit de riante woonkamer en vanaf het balkon (8 m2) kijkt u over de karakteristieke dorpskern van Moordrecht. De achterzijde van deze appartementen ligt aan het park ’t Moerhout.

Bovenste verdieping

De bovenste etage heeft het uitzicht van een penthouse. Deze verdieping waaiert nog iets verder uit, want naast de 4 appartementen van type A en B met balkons van 10 m2 bevinden zich 2 extra appartementen (type C). De opzet is riant met een woonkamer en open keuken van maar liefst 57 m2. Het terras bij deze appartementen is 7,2 meter breed en kijkt uit over de Ringvaart en de uitgestrekte polders achter Gouderak.

de rank 2

« Ruime balkons op het zuiden. »

Kopersopties

Heeft u behoefte aan een tweede toilet of wilt u liever een bad? Geef dit dan aan bij onze kopersbegeleiders. Met hen bespreekt u alle opties in het traject.

vivalib

Zelfstandig blijven wonen dankzij Vivalib


Een deel van de appartementen ontwikkelt Van Wijnen samen met Vivalib. U kiest vooraf of het appartement met Vivalib wordt voorbereid op blijvende zelfstandigheid als u ouder wordt. Dan zitten overal in de woning slimme installaties. Het bijzondere is dat deze installaties pas worden ingeschakeld wanneer dat nodig is. Eigenlijk groeit het appartement dus mee met uw zorgbehoefte. Het mooie van deze methode is dat uw appartement zich aanpast zonder dat u het ziet.

Klik hier voor meer informatie.

Compleet en comfortabel

In een appartement in De Rank omringt u zich met alle gemakken. Of u nu samenwoont of alleen bent: hier kunt u rustig oud worden. Van Wijnen levert elk appartement compleet op – met fraaie keuken en afgewerkte badkamer. Verder beschikt het complex over een gasaansluiting, de moderne isolatie en de zonnepanelen zorgen voor een voordelige energierekening. Laad uw elektrische fiets op in de inpandige berging. En dan is er nog het zonnige balkon op het zuiden.

 

 

 

Voorpret

Een nieuwbouwappartement kopen staat garant voor veel voorpret. Met speciale artist impressions helpt Van Wijnen uw fantasie een beetje op gang. Deze sfeertekeningen geven u een indruk hoe uw appartement er straks uitziet. Dat helpt om plannen te smeden voor de inrichting. Op de technische tekeningen kunt u alle details goed bekijken. En dankzij de proefstalen van de bakstenen, houten kozijnen en kleuren voor de buitengevel en gemeenschappelijke ruimtes, kunt u de bouwmaterialen alvast met eigen ogen zien.

Vereniging van Eigenaars (VvE)

Samen met alle andere kopers vormt u straks een Vereniging van Eigenaars (VvE). Deze vereniging is eigenaar van het gebouw en zorgt ervoor dat het complex waarin u met elkaar woont goed onderhouden blijft. U bent wettelijk verplicht om lid te zijn van de VvE. Maandelijks wordt contributie overgemaakt naar de VvE, onder andere voor onderhoud. Omdat het complex ook zorgeenheden kent is er een splitsingsakte. Dat betekent uw VvE alleen verantwoordelijk is voor het deel met de appartementen.