Jozeflocatie | 12 ruime gezinswoningen met tuin aan het water.

 

jozef 1

De Jozeflocatie is kleinschalig van opzet. In totaal komen er twaalf nieuwe woningen binnen de bestaande bebouwing. En dat is bijzonder. Nu kunt u verhuizen naar een nieuwbouwwoning zonder dat u meteen in een nieuwbouwwijk terechtkomt. U woont straks in een buurt die al karakter heeft. Knus en vertrouwd.

« Een zonnige tuin op het zuidwesten. »

jozef 2

Type A: ruim en praktisch wonen

De eengezinswoningen van type A zijn opvallend ruim. Met een lengte van tien meter ontstaat er op iedere verdieping een zee van ruimte. Het woonoppervlak van de tussenwoningen komt in totaal op 119 m2. De woonkamer met open keuken is al 37 m2. De schuifpui zorgt voor een vrij uitzicht over de ruime tuin op het zuidwesten. In de voortuin staat een houten berging met een haag. Zo blijft het uitzicht in de achtertuin optimaal benut. Op de bovenverdieping vindt u standaard drie praktische slaapkamers. En op de tweede verdieping heeft u alle ruimte om eventueel extra kamers te realiseren, want er zit standaard een dakraam op de zolderverdieping. Kortom: alle ruimte voor het gezinsleven.

 

 

jozef 3

Type B: stijlvolle tuitgevel

De eengezinswoningen van type B springen er letterlijk uit. Dat komt door de stijlvolle tuitgevel die de woningblokken extra accent geven. De indeling op de begane grond en de eerste verdieping zijn vrijwel identiek. Ook hier heeft u een ruime woonkamer met open keuken. Dankzij de schuifpui kunt u maximaal genieten van het uitzicht over de zonnige, zuidwestelijke tuin die aan het water ligt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Het grote verschil met de buren is uw ruime zolderverdieping. Het levert een woonoppervlak op van maar liefst 130 m2. De zolder is de ideale plek voor een extra slaapkamer of een werkruimte.

« Veel kopersopties mogelijk. Uiteenlopend van uitbouw, dakkapel tot extra dakraam »

Kopersopties

Met de kopersopties breidt u de woning nog verder uit. Verruim de woonkamer bijvoorbeeld met een uitbouw (1,2 of 2,4 meter). Met een brede dakkapel (4,4 meter) aan de achterzijde zorgt u bij woningen van type A voor extra woonoppervlak. Een andere optie bij dit woningtype is om aan de voorzijde een dakraam te plaatsen. De hoekwoning met tuitgevel (type B) heeft de mogelijkheid om in de zijgevel een sfeervolle erker te plaatsen.

Voorpret

Een nieuwbouwwoning kopen, staat garant voor veel voorpret. Met speciale artist impressions helpt Van Wijnen uw fantasie een beetje op gang. Deze sfeertekeningen geven u een indruk hoe uw woning er straks uitziet. Dat helpt om plannen te smeden voor de inrichting. Op de technische tekeningen kunt u alle details goed bekijken. En dankzij de proefstalen van de bakstenen, houten kozijnen en kleuren voor de buitengevel en gemeenschappelijke ruimtes, kunt u de bouwmaterialen alvast met eigen ogen zien.